CountryLifeTours: reizen voor liefhebbers van techniek!

 

CountryLifeTours is een professionele reisorganisatie die als Trekkerskieken.nl is opgericht in 2003.
In 2020 is de naam van Trekkerskieken gewijzigd in CountryLifeTours
 
Dick Meijer is redacteur van het blad Truck & Tractor Pulling Magazine en is al in 1994 begonnen met het organiseren van reizen naar tractor-pulling events. In de loop der jaren zijn daar reizen bijgekomen naar de USA. Reizen waarin bezoeken worden gebracht aan boerderijen, dealers, fabrieken, verzamelaars en grote evenementen.
 
Anne-Marie Koetsruiter vindt het een uitdaging om nieuwe bestemmingen te bezoeken zoals Canada, Australië en Brazilië en vele andere bestemmingen binnen en buiten Europa. Ook in deze reizen worden bezoeken gebracht aan boerderijen, dealers, fabrieken, verzamelaars en grote evenementen zoals de Great Dorset Steam Fair in Engeland.
 
Daar naast runt Anne-Marie www.tractor-shop.nl. Tijdens de reizen van Trekkerskieken neemt zij veel bijzondere tractorspullen mee die op een stand verkocht worden op de meest uiteenlopende evenementen: een uniek assortiment met kleding en producten rond het thema ‘tractor’. Op de boerderij in Wilp is er na de reizen genoeg ontspanning. Anne-Marie schept genoegen in het houden en verzorgen van alle dieren: paarden, pony's, schapen, geiten en kippen. Als boerendochter, weer woonachtig op de boerderij van haar ouders, voelt ze zich hier als een vis in het water. Er zijn al heel wat mensen mee geweest met Trekkerskieken. Sommigen gaan één keer mee, maar heel veel reizigers gaan al vele jaren mee. Er zijn zelfs deelnemers die al meer dan tien keer mee geweest zijn! Inmiddels worden er reizen georganiseerd in eigen beheer, maar ook in opdracht van grote dealers, tractor-pulling teams of verenigingen van tractor-verzamelaars zoals de HMT, De Lange Slag, NTTO en de OTMV. 


    

 

Nieuw-Logo-HMT-2020.jpg
logo-De-Lange-Slag.png
Nieuwe-afbeelding--11-.png
logo-OTMV-1.jpg
Logo-Trekkerweb.jpg

 Wat maakt reizen met CountryLifeTours zo bijzonder?
Gewoon zijn en gewoon doen! Dat is wat je merkt als je meegaat met CountryLifeTours. CountryLifeTours doet niet aan vijf sterren hotels of diners waar je dagelijks uren voor moet zitten. Het moet gewoon en goed zijn. Reizen zoals je zelf zou doen als je op reis gaat. De reisleiding laat de groep nooit alleen en ook ‘s avonds wordt er gekeken of er leuke uitgaansmogelijkheden zijn en wordt er uitgebreid kennis gemaakt met de lokale bevolking. CountryLifeTours heeft in de loop der jaren een enorme hoeveelheid bijzondere bezoekadressen verzameld. Je komt dus op unieke plekken en bij verzamelaars en andere bezoekadressen waar je normaal nooit zou komen, als je alleen zou reizen. Juist dit maakt de reizen van CountryLifeTours zo bijzonder! De reisleiding is altijd super enthousiast en goed voorbereid.

 

Heb je een vraag over één van de reizen? Neem gerust contact op. Het CountryLifeTours team zendt je graag vrijblijvend reisinformatie op en kan je alles vertellen over de reis van jouw keuze. Bel: 0571-270415 of mail naar info@CountryLifeTours . Je kunt je altijd – geheel vrijblijvend – als belangstellende opgeven. Dan houden wij je op de hoogte over de reis.

 

Graag tot ziens!

 

Anne-Marie & het reisteam

 

Reanimatie met AED


     

Anne-Marie heeft een cursus Reanimatie met AED gevolgd. Dit betekent dat ze mensen met een hartstilstand kan reanimeren. 
Als er een AED defibrillator beschikbaar is kan ze deze aanleggen en gebruiken.

 


CountryLifeTours

Zonnenbergstraat 10
7384DM Wilp

telefoon:  (+31) 06 11 95 59 99

E-mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.