CountryLifeTours

CountryLifeTours is een ervaren reisorganisatie, oorspronkelijk opgericht als Trekkerskieken.nl in 2003 en omgedoopt tot CountryLifeTours   in 2020. Anne-Marie Regelink-Koetsruiter leidt de reizen met een passie voor het verkennen van bestemmingen wereldwijd, waaronder de VS, Australië, Brazilië/Argentinië en vele andere locaties binnen en buiten Europa. 

Onze reizen omvatten bezoeken aan boerderijen, dealers, fabrieken en verzamelaars, met af en toe culturele uitstapjes om alle reizigers tevreden te stellen. We nemen deel aan agrarische evenementen zoals Agritechnica en Bauma, en voor TractorPulling reizen we naar locaties zoals Louisville, Tomah en Bowling Green in de VS, en het Europees Kampioenschap in Europa. 

Anne-Marie is reisleider tijdens al onze groepsreizen. Naast haar werk bij CountryLifeTours beheert Anne-Marie www.tractor-shop.nl. Tijdens onze reizen biedt ze een assortiment unieke tractor gerelateerde kleding en producten aan op TractorPulling evenementen en beurzen. Na terugkomst van de reizen geniet ze van ontspanning op de boerderij in Wilp, samen met haar man Tonny Regelink, waar ze met plezier voor hun kippen en hond Amy zorgen. 

Onze reizen hebben een trouwe groep deelnemers, sommigen reizen al meer dan vijftien keer met ons mee! We organiseren reizen in eigen beheer en op verzoek van grote dealers, TractorPulling teams en verenigingen van tractorverzamelaars zoals de HMT en de NTTO. 

Ook vervullen wij graag specifieke reiswensen en hebben al verschillende reizen op maat gemaakt, zoals naar Australië, de Zetor fabriek in Tsjechië, miniaturenbeurzen in de VS, Engeland en Frankrijk, evenals diverse Ford reizen. 

Wil je met ons mee? Neem dan contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel Anne-Marie op haar mobiele nummer 06-11955999 (niet op zondag).

Graag tot ziens!